Bekijk jullie afvalkalender goed, er staat veel vuil buiten op de verkeerde dag

De ophaaldagen zijn op veel plaatsen veranderd. Voorbeeld vroeger was het op Nieuw Sint-Truiden woensdag buiten zetten voor donderdag op te halen, nu is het dinsdag buiten voor woensdag op te halen.

Je kan het altijd nakijken op Limburg.net

Op Facebook:

Alles is veranderd, gisteren was het papier, vandaag gft, terwijl de gft pas vorige week is geweest, nu komt er 2 x per week de vuilkar, dan veranderen ze de ophaal dagen, ik heb voor de zekerheid de stads app geïnstalleerd en krijg nu meldingen wat ik moet buiten zetten, ik weet dat niet iedereen die app heeft of kan installeren.. maar is wel makkelijker nu

S.R.

Ja ik werk bij oudere mensen en deze weten het niet meer die zijn hun ritme gewoon heb echt moeten aandringen om de kalender goed te bekijken maar dan zeggen ze dat het niet klopt 😀🤭 da het zo niet was

V.S.

Na jarenlang onveranderd te blijven worden de ophalingen dit jaar serieus door elkaar geschud. Geen wonder dat mensen het moeilijk hebben…

D.H.

Ik zag het ook, hier in mijn straat is er zelfs zwart afval en glas

A.D.

ze maken het daar ook altijd moeilijker door de logo’s te veranderen mensen kunnen er niet meer aan uit !

D.V.

ENZ……

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: