Freddy Davis Fanclub vzw cancelt ‘Oudejaarsavond met Freddy Davis’

Sedert 2009 organiseert de Freddy Davis Fanclub vzw ieder jaar (met uitzondering van 2020 natuurlijk) een gezellige ‘Oudejaarsavond met Freddy Davis’.

Wat ooit begon in de kleine parochiezaal van Ordingen met een vijftigtal inschrijvingen hadden we in 2019 en inmiddels uitgeweken naar de Feestzaal Panderosa in Melveren maar liefst 260 deelnemers.

Door Corona en alle gebeurtenissen in 2020 kon het niet doorgaan en had de vereniging net zoals iedereen trouwens zijn hoop gezet op een beter 2021 maar helaas.

Gisteren heeft het bestuur van de Freddy Davis Fanclub de beslissing genomen om ook dit jaar oudejaarsavond niet te laten doorgaan omdat de Corona besmettingen zo snel de hoogte ingaan.

Ook de daguitstap naar de Kerstmarkt van Aken wat de vereniging organiseerde op zondag 19 december gaat niet door, we willen niet de oorzaak zijn van nog meer besmettingen zeggen de mensen van het bestuur.

De mensen die voor deze twee evenementen inmiddels al betaald hebben krijgen eerstdaags hun geld teruggestort op hun zichtrekening.

Het Kerstconcert van Freddy Davis wat voorzien is op vrijdag 10 december in Sint-Martenkerk gaat voorlopig wel nog door.

De vereniging kijkt uit naar een hopelijk beter 2022.

Freddy Davis

V.R