Machines gestolen uit tuinhuis in Hoepertingen

“Inbraak waarschuwing!

Hier werd vannacht (27/09/21) ingebroken in het tuinhuis en tal van machines ontvreemd.

Adres Sint-Truiderstenweg, dicht aan roodlicht bij de Blokhut.

De inbrekers maakte een doorweg langs een bouwwerf , dan een paardeweide en vervolgens via de scheiding met onze buren. De omheining vd paardeweide is in heel slechte staat en stroom staat er al lang niet meer op, vervolgens was het gewoon enkele draden doorknippen en ze waren binnen.Mijn tuinhuis had ik net gisteren volledig heringericht, mits voorheen alles in de kelder stond.

Ik had dit gedaan om wat plaats te maken in huis en het werkgerief netjes weg te bergen.

Het mocht niet zijn, hier is voor een behoorlijk bedrag ontvreemd, iets wat me jaren duurde om op te bouwen. Enkel de bladblazer hebben ze onderweg laten liggen in de paardeweide, mits te zwaar wellicht.

Alles werd aangegeven en politie volgt dit verder op.

Moet wel zeggen, de politie heeft goed speurwerk verricht en was zeer grondig, hetgeen ons wel een goed gevoel gaf, waarvoor dank.

Ik kan maar waarschuwen, zodat mensen hier het nodige doen om hun spullen wat te beschermen of veilig weg te bergen.

Onze honden hebben wellicht geblaft, maar wij hebben er vermoedelijk over uit geslapen. Nu aan het bekijken om de honden een toegang te geven naar buiten. Oppassen is dus de boodschap!” G.C op Facebook

V.R