Dagelijks bezoek mogelijk vanaf maandag 23 augustus 2021

De bezoekregeling in Sint-Trudo Ziekenhuis versoepelt vanaf maandag 23 augustus. Vanaf dan is er dagelijks bezoek mogelijk voor onze patiënten.

Deze verdere versoepeling voeren we door in het kader van een zo groot mogelijke betrokkenheid van de naasten in de zorg voor onze patiënten, iets wat we gedurende de coronapandemie niet optimaal konden organiseren omwille van de geldende maatregelen.

We blijven rekenen op de medewerking van alle patiënten en bezoekers aan het ziekenhuis om de geldende hygiëne- en coronamaatregelen toe te passen. Zo staan we samen sterk voor een veilige omgeving voor elke patiënt in ons ziekenhuis.

De volledige bezoekregeling en bijhorende maatregelen kan je nalezen op onze website: klik hier om naar de website te surfen.

V.R