Mooi eerbetoon voor Isabelle Knapen tijdens jaarlijks tennistoernooi Leopold

In maart dit jaar werd afscheid genomen van de immer sympathieke Isabelle Knapen na een aanhoudende strijd tegen kanker. Haar echtgenoot Bart Timmermans en 3 kinderen Fien, Wout en Marie zijn allen lid van de tennisclub en erg graag gezien. Het overlijden van Isabelle kwam dus ook bij alle leden van de club enorm hard aan.

Court Isabelle
Door de coronamaatregelen was het in maart niet mogelijk om een uitgebreid afscheid te organiseren, daarom willen we nu zeker nog eens stilstaan bij het verlies van deze prachtige dame” vertelt voorzitter van de tennisclub Kris Peters. Maandag start het jaarlijkse tennistoernooi in de Leopold. Terrein 1 zal dan niet, zoals gebruikelijk, vernoemd worden naar een van onze clubsponsors maar wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot
Court Isabelle. Wedstrijden van de leden van Club Leopold en dus de vrienden van Isabelle zullen zo veel mogelijk op Court Isabelle geprogrammeerd worden. Op die manier is ze er toch steeds bij en blijft zij onze grootste supporter.

Lang leve Tennisclub Leopold

“Met 500 inschrijvingen is het tennistoernooi van de Leopold opnieuw volledig volzet en daar zijn we uiteraard fier op”, zegt Maxime Panis, uitbater van de bar. “Ook de twee tenniskampen, samen goed voor 90 kids die een week lang konden proeven van de fijnste sport ter wereld en de Start to Tennis formule waarbij jong volwassenen hun tenniscarrière een kickstart geven was met 20 nieuwe tennissers een groot succes. De oudste tennisclub van de stad is na meer dan 100 jaar dus nog steeds alive and kicking! In 2020 mocht onze club 100 kaarsjes uitblazen. Het daarbij horende feest werd door corona voor het tweede jaar op rij uitgesteld maar hebben we dus zeker nog tegoed. Op de nieuwe terreinen, ondertussen middenin een prachtig sportpark in het centrum van Sint-Truiden, zijn we nu dus al goed op weg om er nog eens 100 jaar bij te doen.”

Tennisser of niet, ga vanaf maandag zeker eens langs bij Tennisclub Leopold en supporter met een lekker drankje op het terras voor de sympathieke dames en heren op het tennisveld. Er zijn springkastelen voor de kids en muzikale animatie voor de ouders, neem voor het volledige programma een kijkje op de Facebook pagina van Zomercafé Leopold. 

(Klik op de foto om deze te vergroten)

V.R