Sint-Truiden solidair met getroffenen wateroverlast

Beste inwoners van Sint-Truiden ‘Desperate Times Call for Desperate Measures’ . Er is een inzameling voor de getroffenen van de weersomstandigheden hier in Sint-Truiden. En u kan ook financieel steunen via het Rode Kruis.

België werd de voorbije dagen getroffen door ongekend noodweer. Ook in Sint-Truiden kregen heel wat gezinnen te maken met wateroverlast.Om de getroffenen te ondersteunen waar mogelijk, werden reeds heel wat solidaire initiatieven opgezet. Truienaren hebben een hart voor mekaar.

👕Het Rode Kruis Sint-Truiden coördineert samen met de stad Sint-Truiden een inzamelactie van kledij voor de getroffen gezinnen.Heb jij nog bruikbare handdoeken, lakens, dekens, kinderkleding, volwassenenkleding… die je wenst te doneren? Je kan deze leveren:

👉op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli van 14u tot 18u

👉in het gebouw van de voormalige jeugduitleendienst in de Rellestraat

👉Sorteer je gedoneerde kledij alvast zelf. Hierdoor zorg je mee voor een vlotte inzameling en bedeling.

👉Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annick Hommers van het Rode Kruis Sint-Truiden op het nummer 0495 45 58 32 of met Josine Vissers van Eve-naar op het nummer 0496 42 56 59.

👉Let op: er worden enkel handdoeken, lakens, dekens en kledij ingezameld, géén andere spullen.💶Heb je geen kleding om te doneren maar wil je financiële hulp bieden? Jouw vrije gift is meer dan welkom! Je kan deze storten aan het Rode Kruis op het rekeningnummer BE70 0000 0000 2525. Alle stortingen gaan naar hulp voor de slachtoffers van de wateroverlast en zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

⚠️Ben je zelf getroffen door wateroverlast en heb je nog vragen over het inleveren van afval op het containerpark? Neem dan gerust contact op met Jean Detraux via het nummer 0498 93 90 47.

V.R