Acteur Gunter Reniers rijdt een scheve schaats!

Acteur Gunter Reniers (Hallo België, De Kotmadam, …) heeft het gedaan!  Hij reed een scheve schaats.  En hij gaat dat vaker doen! Reniers: ”Inderdaad, het is een unieke en plezante ervaring! (lacht) Gelukkig is het maar komedie want in het echte leven ben ik dit jaar al 5 jaar gelukkig getrouwd! Ik speel namelijk mee in ‘De Scheve Schaats’, de nieuwe komedie van Roxy Theaterproducties – die ik ook zelf regisseerde. Omwille van corona moesten we deze productie al 2 x uitstellen.  Maar derde keer, goede keer!  Nu zaterdag, 17/7 beginnen we eraan in het bekende en gezellige Theater De Roxy in St-Truiden.  Alles is daar heel veilig georganiseerd.  We spelen tot en met 5 september en alle info én tickets vind je op www.deroxy.be

Sofie Nickmans – Didier Bessemans – Yves Caspar – Gunter Reniers- Debbie Taverniers
Fotograaf : Dimitri Louwet

V.R