Vrijwillige vaccinatie met Johnson & Johnson goedgekeurd als je tussen de 18 en 40 jaar bent: inschrijven doe je zo in Sint-Truiden.

Ben je tussen 18 en 40 jaar en heb je nog geen eerste prik gekregen? Heb je je voldoende geïnformeerd en ben je bereid een Johnson & Johnson-vaccin te laten prikken? Meld je dan nu meteen aan via de reservelijst van Qvax www.qvax.be en geef daar aan dat je Johnson & Johnson-vaccin wilt krijgen.

Het vaccinatiecentrum in Sint-Truiden, Gingelom, Nieuwerkerken vaccineert op volgende momenten met het Johnson & Johnson-vaccin: dinsdag 29 juni (16u-20u), woensdag 30 juni (16u-20u) en woensdag 7 juli (uren nog niet gekend). Let wel, uitnodigingen kunnen ten vroegste 2 dagen voor de effectieve vaccinatie verstuurd worden.

Heb je nog twijfels? Op www.ikbendaar.be/twijfel vind je alle nodige info en getuigenissen van leeftijdsgenoten. Zo kan je jezelf informeren en kiezen waar je je het best bij voelt.

Lukt het niet via Qvax? Dan kan je het callcenter bellen op het nummer 011 49 49 07, elke weekdag bereikbaar van 9u tot 18u