Truiense Zomerbraderie met ballen!

Shop & The City gaat samen met de Truiense Horeca, Handel & Markt voor een Zomerbraderie met ballen. Want elk heeft het voorbije jaar de ballen getoond om in deze niet evidente tijden te blijven gaan! Het weekend van 26-27-28 juni zal je in Sint-Truiden kunnen genieten van al het moois wat deze stad te bieden heeft! Om dit alles coronaproof te laten verlopen, wordt er aan elke in- en uitgang handgel voorzien, is het dragen van een mondmasker verplicht en dient men steeds 1,5 meter afstand te houden.

Een weekend vol beleving

Zowel jong als oud geniet tijdens het shoppen in Sint-Truiden! Bezoekers die dit weekend komen shoppen bij onze vele deelnemende handelaars en/of een terrasje doen in de Truiense binnenstad zullen op allerlei manieren verwend worden. Naast straatanimatie worden er dit weekend tal van gadgets uitgedeeld. En dit keer volledig in het thema van ballen! Benieuwd wat dit kan en zal zijn? Kom het ontdekken met het gezin tijdens dit zomerweekend. Een stad vol ballen in tijden van het EK, dat is gewoon top!

Lees verder na de afbeelding.

Avondmarkt

Zoals elk jaar wordt de Zomerbraderie afgesloten met de traditionele avondmarkt. Kom dus ook op maandagavond genieten van de Haspengouw Markt tot 21u. Daarenboven kan je ook gaan winkelen bij alle deelnemende handelaars in de stad tot 21u. Het belooft dus een prachtig weekend te worden!

Voor meer informatie in verband met de Zomerbraderie met ballen kan je terecht op de website & de socials van Shop & The City Sint-Truiden.

Zaterdag 26 juni 10u-18u

Zondag 27 juni 14-18u

Maandag 28 juni 10u-21u

Bron tekst/foto Shop & The City Sint-Truiden

V.R