Winnares Schitterende Scanactie kiest vloer van haar dromen!

Met de Schitterende Scanactie van Shop & The City wordt er elke maand een gelukkige winnaar van de superprijs geloot! De winnares van april is Hilde M. uit Sint-Truiden. Het winnende lotje kwam van na het scannen met haar Shop & The City kaart bij de kledingwinkel Mynte in de Galerij Tichelrij. Shop & The City ging de winnares thuis verrassen en uiteindelijk koos Hilde voor…

Tegels van Impermo ter waarde van 1000 euro

“Mijn man en ik hebben niet lang getwijfeld. Wij waren al eventjes aan het denken om nieuwe parket te leggen in onze woonkamer. Toen we de superprijs van Impermo in de prijzenetalage zagen staan, moesten we niet lang kiezen. De prijs komt als geroepen!”, aldus Hilde M. Zij mocht dan ook een cheque t.w.v. €1000 ontvangen van Impermo.

Nieuwe superprijs

“Met de opening van het LAGO Bloesembad in april, vinden we het super leuk om te kunnen meedelen dat er een gezinsabonnement voor 6 maanden van het LAGO Bloesembad toegevoegd is aan de superprijzen! Zo kunnen gezinnen op een leuke manier het nieuwe Truiense zwembad leren kennen.”, vertelt Shop & The City.

Extra te winnen Aan tafelbonnen

Met de heropening van de horeca deze maand, heeft Shop & The City besloten om de prijzenpot te vergroten. Zo zijn er vanaf nu naast de dagelijks te winnen Shop & The City cadeaucheques ook 50 extra Aan tafelbonnen te winnen. Deze zijn te spenderen bij alle deelnemende Truiense horecazaken! Blijf dus zeker scannen en wie weet maak jij kans op één van deze extra Aan tafelbonnen.

Voor meer info in verband met de Schitterende Scanactie kan je terecht op de website www.shopandthecity.be.

Bron tekst/foto Shop & The City

V.R