Shop & The City haalt de lente naar Sint-Truiden!

Heb jij de kleurrijke lampionnen al zien hangen in de Truiense winkelstraten? Met de lente in zicht is het weer tijd om de stad op te fleuren en kleur naar de winkelstraten te brengen! Sinds zondag kleuren daarom honderden lampionnen de binnenstad op, om zo de zuidersesferen naar de bloesemstad te halen.

“Met het ophangen van de vele kleurrijke lampionnen dragen wij ons steentje bij aan het creëren van een positieve sfeer doorheen de stad. Dat is nu nóg meer nodig dan anders!”

– middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden.

Lente opendeur


De handelaars in Sint-Truiden bereiden zich voor op de Lente opendeur van zondag 28 maart. Deze zondag zijn alle winkels geopend en kan je winkelen in de fleurig aangeklede stad. Via bloemenstickers op de etalages brengen de handelaars de boodschap, “È bloemt iet schoeën”, naar buiten. De roze eyecatchers zorgen voor een fleurige eenheid doorheen de winkelstraten en zijn een mooie aanvulling op de kleurrijke lampionnen in het straatbeeld.De winkels die een sticker op hun etalage hebben hangen zullen dus geopend zijn op de Lente opendeur, zondag 28 maart van 13u-18u.

Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website van Shop & The City. www.shopandthecity.be

Bron tekst Shop & The City. Foto’s V.R