Hondje Ozkar doodgestoken in tuin met één messteek

Drie weken geleden werd onze prachtige hond Ozkar koelbloedig doodgestoken in onze eigen tuin. Op dat moment waren mijn broer en ikzelf thuis. Ik was vlakbij. Enkele seconden nadien zag ik het bloed uit Ozkar spuiten. Volledig in shock heb ik hem opgepakt en zo snel mogelijk in de auto gelegd. Ik probeerde de wonde te stelpen terwijl mijn broer razendsnel richting de dierenarts reed. Een autorit die de rest van mijn leven in mijn geheugen staat gegrift. Het kleine beetje hoop dat we hadden werd al snel omgezet in een gruwelijke realiteit. Ozkar bloedde dood in mijn armen op weg naar de dierenarts. Daar stonden we dan blootsvoets bij de dierenarts die enkel nog het overlijden kon vaststellen.Hoe ik mij de laatste 3 weken gevoeld heb, kan ik onmogelijk verwoorden. Mijn familie en ik schommelen tussen momenten van woede en intens verdriet. Welk monster is in staat een weerloos dier te vermoorden? Wij gaan dit nooit kunnen begrijpen!Wij willen nu met ons verhaal naar buiten komen om enerzijds de waarheid te vertellen als de buurt te informeren over deze gebeurtenis. De vermoedelijke dader is geïdentificeerd, maar op aanraden van onze advocaat kunnen wij geen namen noemen. Slaapzacht lieve Ozkar ❤️ We missen je iedere dag!

– L.F

Lees ook: Hondje Ozkar met één messteek gedood in de tuin: politie voert onderzoek naar verdachte, Nieuwsblad Het incident gebeurde vorige maand al, op 17 februari. Maar ze kwamen er toen nog niet mee naar buiten om het onderzoek van de politie niet te schaden.

Bron Tekst/foto’s Facebook

V.R