In GO! basisschool Schuttershof wordt het afstandsonderwijs tot aan de krokusvakantie verdergezet

“In overleg met de medisch expert van de eerstelijnszone Haspengouw, de algemeen directeur van Scholengroep 13, de directeur van GO! CLB Nova en de burgemeester van de stad Sint-Truiden werd omwille van veiligheidsredenen en personeelstekort beslist dat in alle vestigingen van GO! basisschool Schuttershof het afstandsonderwijs tot aan de krokusvakantie zal worden verdergezet om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperkenOm op een veilige manier van start te kunnen gaan, is het aantal nieuwe besmettingen na de tweede testing, zowel bij leerlingen als personeelsleden, nog steeds te hoog. De andere GO!- basisscholen regio Sint-Truiden hervatten vanaf morgen de lessen op school” Burgemeester Veerle Heeren