Politie klist 4 snelheidsduivels op de N80. Ze reden respectievelijk 177 km/u, 195 km/u, 201 km/u en 215 km/u.

“Vandaag werden in het kader van de VSV-campagne “Beloof het op beloofd.be” enkele snelheidscontroles uitgevoerd. De actie bestond uit snelheidscontroles met interceptie door motards. Wij waren verbijsterd van de resultaten op een zaterdagnamiddag.

Op de Luikersteenweg werden 601 voertuigen gecontroleerd. 113 bestuurders reden te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg maar liefst 149 km/u! 5 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.

Op de Tiensesteenweg (N3) werden 762 voertuigen gecontroleerd. Bijna de helft van de bestuurders, nl 360, reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 137 km/u! 4 rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken.

Op de N80, de expresweg tussen Hasselt en Sint-Truiden, werden 762 voertuigen gecontroleerd. 123 bestuurders werden geverbaliseerd. 4 rijbewijzen werden ingetrokken. Deze bestuurders reden respectievelijk 177 km/u, 195 km/u, 201 km/u en 215 km/u !!!

Denk dat veel bestuurders zich best eens bezinnen over deze snelheden” Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken

www.beloofd.be

V.R