450 weedplantjes en hasj gevonden

De lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken heeft op vrijdag 12 juli 2019 tijdens een huiszoeking 450 weedplantjes gevonden in een huis in Gingelom. Naar aanleiding daarvan werd 1 persoon gearresteerd.
De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden.
De civiele bescherming stond in voor de opruiming van de woonst.

Vervolgens werd tijdens de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli een man gearresteerd met een hoeveelheid hasj en cash geld. Naar aanleiding van deze arrestatie  werd eveneens een huiszoeking uitgevoerd in de woonplaats van de verdachte op het grondgebied van de PZ Borgloon.  Hier werden 8 cannabisplanten aangetroffen, 12 gram hasj en 5 gram gedroogde cannabis. De verdachte zal zich later moeten verantwoorden voor de rechtbank.

Foto ter illustratie

Geef een antwoord