Waldo de stoere kater!

Waldo kijkt stoer en is ook een stoere kater! Helaas heeft net dat “stoere” hem ook in de problemen gebracht en ervoor gezorgd dat hij net zoals Noriaud een aidskatje is.

Waldo’s leeftijd is geschat op een dikke 4 jaar dus hij is een nog jonge kater in de fleur van zijn leven. Oorspronkelijk was hij een vondeling en eigenlijk, rekening houdend met zijn gebrek, was het opmerkelijk dat hij zo snel een nieuwe thuis vond.

Helaas kon hij het “stoere” niet laten en “pestte” hij de andere kat om het zo maar te zeggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en Waldo kwam terug.

We merken dat hij in de ren best wel ok is naar de andere poezen. Hij maakt geen aanstalten om ze wat dan ook aan te doen. Ook al kwam Waldo uit de test als een spion, hij geniet wel van de aandacht, zo merken wij op en geeft ook zijn vroegere baas aan. We durven niet meteen zeggen dat hij niet bij andere katten kan, omdat we dat niet echt merken. Maar sowieso zal ook Waldo, als aidskat, niet bij andere gezonde katten in contact mogen komen.

We zoeken dan ook voor hem een plaats waar hij niet buiten kan, tenzij in een afgesloten omgeving.

?
Interesse? Graag mailen naar info@dierenasielsinttruiden.be of kom langs tijdens openingsuren.

Geef een reactie