Boeli is nog maar een jaartje oud en is echt een sociale kat,

MYM-Kameraad

Een goede buur is beter dan een verre vriend, zegt het spreekwoord. Daar is Boeli het duidelijk niet mee eens, aangezien hij na klachten van de buren mocht vertrekken. We kennen niet echt het fijne van het verhaal, maar we kunnen ons onmogelijk voorstellen dat de schuld volledig bij deze vriendelijke kat lag.

Boeli is nog maar een jaartje oud en is echt een sociale kat, naar mensen alleszins. We merken dat het hem niet zo goed gaat in de ren, met de andere katten. Ze irriteren en frustreren hem. Hij zoekt zeker de confrontatie niet op, maar hij blijft liever op zijn plaatsje zitten tot de andere katten ergens liggen te dommelen, en pas dan zal hij zich even komen presenteren.

We zijn dan ook op zoek naar een thuis waar hij weliswaar buiten kan, maar waar hij zijn domein niet met andere katten moet delen.

Interesse? Graag mailtje naar info@dierenasielsinttruiden.be

Geef een reactie