Beeldjes van ‘Coming World Remember Me’ – kunstwerk gedumpt op het containerpark

Er is een foto op Facebook opgedoken van hoe de beeldjes in een container liggen op het recyclagepark in Wevelgem. De beeldjes van Koen Vanmechelen haalde al eerder het nieuws toen ze werden te koop aangeboden op internet. De gemeente Wevelgem heeft op hun beurt een bericht verspreid op Facebook over de gedumpte beeldjes.

De stad Sint-Truiden heeft in december 2018 5000 van die beeldjes uitgedeeld.

” Er is een foto aan het circuleren op Facebook van ‘Coming World Remember Me’ – beeldjes die gedumpt werden op het recyclagepark in Gullegem. Mirom en wij betreuren uiteraard dat iemand deze beeldjes weggegooid heeft, zeker gezien de grote emotionele waarde die achter de beeldjes schuilgaat. De beeldjes werden meteen uit de container gehaald en Mirom zoekt naar een passende nieuwe bestemming. OPGEPAST : #Meldingen maak je best rechtstreeks bij de gemeente. Posten op andere groepen zorgt ervoor dat we minder snel kunnen reageren” Gemeente Wevelgem

Lees ook,

Beeldjes van Koen Vanmechelen op containerpark: “Wansmakelijk en respectloos”

Gratis beeldjes van kunstenaar Koen Vanmechelen online te koop

De stad Sint-Truiden gaat 5.000 beeldjes verspreiden die deel uitmaakten van het kunstwerk ‘ComingWorldRememberMe’ van Koen Vanmechelen

Foto Facebook

Geef een reactie