Deze kleine schat is Chanca

We hebben een aantal Cavalier King Charles Spaniëls ter adoptie. Allen met een niet zo fijn verleden. Chanca is er 1 van. Ook Boy, Tess,… zoeken nog een thuis.
Helpen jullie delen? Het zijn schatjes!

Meer info op onze website of via info@dierenasielsinttruiden.be

Deze kleine schat is Chanca! Chanca werd geboren in februari 2014 en kwam na een leven als fokteefje in een hondenfokkerij bij ons terecht.

Chanca is een lieve meid. Ze is momenteel nog onder de indruk en bang, maar durft wel nieuwe omgevingen te verkennen en contact te leggen met haar aandachtspersonen. Wandelen aan de leiband moet ze nog leren maar we zijn alvast stap voor stap aan het oefenen. Ze is erg zachtaardig van karakter.

Chanca heeft nooit in huis geleefd, dus zindelijkheid is nog een werkpuntje. Daarom plaatsen we haar graag bij mensen die veel thuis zijn.

Chanca heeft aan beide knieën Patella luxatie. Hier zal ze ooit een operatie voor nodig hebben.

Omdat ze veel steun heeft aan het gezelschap van een hond, zoeken we een thuis waar ze een hondenvriendje heeft.
Katten kijkt ze niet naar om en vormen ook geen probleem.

Chanca zoekt mensen die beseffen dat een bang hondje geduld en stabiliteit nodig heeft. Uiteindelijk zal ze zeker openbloeien maar het vergt geduld.

Door haar onzekerheid plaatsen we haar niet bij kinderen onder de 8 jaar. Dit zou te druk zijn voor haar.

Wie laat haar zien hoe fijn het is om bij het gezin te horen en liefde te ontvangen?

Vergeet niet onze Facebookpagina ik woon in Sint-Truiden leuk te vinden! Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving..…

Geef een reactie