Dieter Celis stop met zijn deelname aan Mister Gay Belgium 2019

“Met grote bedroefdheid moet ik jullie melden dat ik mijn deelname aan Mister Gay Belgium 2019 heb moeten stopzetten wegens persoonlijke omstandigheden. Ik heb gemerkt dat het psychisch niet meer aan kan. Ik ben met heel veel overtuiging gestart , maar heb de inpakt op mijn normale leven heel erg onderschat.
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de steun, maar ik moet momenteel aan mijn gezondheid denken. Ik hoop dat jullie allemaal begrip hebben voor mijn situatie en wil jullie ook vragen om geen vragen te stellen. Ik heb nu echt tijd voor mezelf nodig om dit een plaats te geven in mijn leven .Alvast mijn excuses voor de teleurstelling bij jullie.
Lieve groetjes Dieter. X ”

Dit laat Dieter Celis op zijn persoonlijke Facebookpagina weten

Het is niet geweten of de homofobe post van een stadsmedewerker, waar HLN eerder over berichten, hebben meegespeeld in de beslissing. Lees Homofobe post van stadsmedewerker naar aanleiding van LGTB-actie leidt mogelijk tot ontslag

Geef een reactie