Pleeggezinnen voor kittens gezocht

“Zie hier… Vroeger dan normaal is er een eerste kitten gevonden. De mama is gestorven en deze kleine kon gelukkig in een van onze pleeggezinnen opgevangen worden. Amper 80gr !

Daarom plaatsen we nu al een oproep op pleeggezinnen te verzamelen. Binnenkort is er weer een groot aantal kleintjes die de zorgen van een pleeggezin zeker kunnen gebruiken!

—————–

We zijn dringend op zoek naar pleeggezinnen voor onze kittens. Het kittenseizoen begint op gang te komen. We hebben al wat pleeggezinnen, maar die zullen weer snel vol zitten. Kittens zijn te kwetsbaar om in het asiel te blijven en hun optimale verzorging bieden, is daar haast onmogelijk. Bovendien kunnen ze in een pleeggezin veel beter gesocialiseerd worden. Wennen aan mensen, geluiden enz. Heb je ook nog vrije tijd om ze aandacht te geven? Dan kan je veel betekenen voor onze kittens. En het is nog erg leuk ook! Sommige zijn met moeder, anderen helemaal alleen. Ze hebben uw hulp echt hard nodig. Bent u een echte kattenliefhebber/kenner, gemotiveerd om tijdelijk een aantal kittens te verzorgen tot een nieuwe baas is gevonden. We bieden uiteraard de nodige ondersteuning en hulp.

Interesse?

Neem dan snel contact op met het asiel info@dierenasielsinttruiden.be dan bespreken we samen uw persoonlijke mogelijkheden!” dierenasiel Sint-Truiden

Geef een antwoord