Oproep voor de match Moeskroen – STVV

Kim Delwiche doet een warme oproep aan de supporters op Facebook

“Beste collega STVV-supporters,en vooral vrienden/kameraden.

Sta me toe hier een warme oproep te plaatsen…??

Alle meningsverschillen op dit forum ten spijt, hebben we met z’n allen één ding gemeenschappelijk: onze liefde voor STVV. Bij sommigen is die door de jaren heen serieus bekoeld. De oorzaken zijn divers en daar wil ik nu niet over uitweiden. Maar ondanks alle woelige, ontgoochelende en frustrerende periodes, brandt de STVV-vlam in allen van ons.

Mag ik daarom vragen om zondag het comfortabele zitje voor televisie in te ruilen voor een plek in het stadion van Moeskroen. Het is daar – op Le Cannonier – dat de spelers onze steun het hardst voelen en het meest nodig hebben. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat een vol uitvak ervoor zorgt dat de spelers net dat stapje extra kunnen zetten op het veld. Het stapje dat nodig is om ons voor het eerst in 9(!) jaar naar play-off 1 te loodsen.

Ik besef dat het niet evident is wat ik vraag. Je moet bereid zijn er een zondagnamiddag/avond voor op te offeren. Bovendien is Moeskroen een van de verste verplaatsingen van het seizoen, je moet er een autorit (enkel) van een kleine twee uur voor over hebben. Maar geef toe: wat stellen
1 zondagnamiddag/avond en 1 autorit van 2 uur voor in vergelijking met de 9 jaar (!) die we nu al wachten op play-off 1.

Laat ons daarom allemaal samen – bestuur, staf, spelers en supporters – de PO1-missie tot een goed einde brengen. Marc Brys en zijn jongens hebben ons dit seizoen al enorm veel gegeven. Het moment is aangebroken om massaal iets terug te doen.

Vooruit STVV, tot zondag in Moeskroen!” Kim Delwiche

Geef een antwoord