Vluchtmisdrijf in Metsteren bij Sint-Truiden

Graag delen A.U.B

“!!!! TIPS EN INFO GEZOCHT !!!! DELEN AUB Verkeersongeval met stoffelijke schade met Vluchtmisdrijf op vrijdag 01 maart 2019 omstreeks 17;10 hr, te St-Truiden ( Metsteren ) thv café Pannenhuis. De bestuurder van een Volkswagen Passat type Break (zie foto’s) van donkere kleur (waarschijnlijk grijs of zwart ) kwam uit de richting Nieuw St-Truiden (Rummenweg ) en reed rechts van de weg een geparkeerd voertuig aan. De bestuurder van de VW Passat reed na de aanrijding verder in de richting van de Diestersteenweg. Een 300 meter verder dan het ongeval kwam de bestuurder, aan de linker kant van de weg bijna in aanrijding met een voetganger en de brug van Metsteren Molen. Hierop stopte de bestuurder ( goed gebouwde man met getinte huidskleur ), stapte uit de wagen en verwisselde van stuur met de passagier in zijn auto. Mijn geparkeerd voertuig werd beschadigd aan de linker spiegel, spatbord, wiel en stuurinrichting. Het aanrijdend voertuig VW Passat Break vertoont vermoedelijk schade aan de rechter kant. Een getuige kon de nummerplaat 1.RRA-676 noteren, maar uit opzoekingen van de Politie blijkt dat de nummerplaat niet overeenstemt met de gegevens van het vluchtend voertuig. Enkele cijfers en letters zullen waarschijnlijk wel voorkomen in de genoteerde nummerplaat. Er is een financiële beloning voorzien voor de persoon die inlichtingen kan verstrekken tot identificatie van het voertuig of bestuurder. Anonimiteit is verzekerd. Inlichtingen kunnen telefonisch gemeld worden via het nr. 0474/89 12 87” vraagt Nathalie Brys op haar Facebook.

Geef een antwoord