Kanaries lanceren het Giant Killer-abonnement

SINT-TRUIDEN, 21 november 2022 โ€“ De heenronde zit er nog maar net op, maar op Stayen kijken ze al reikhalzend uit naar de terugronde. STVV stelt vandaag namelijk haar Giant Killer-abonnement voor. De Kanaries rekenen op hun fanatieke supporterslegioen om na Nieuwjaar onder andere Club Brugge, AA Gent, KRC Genk en Antwerp het vuur aan de schenen te leggen.

Het echte jaar loopt nog 6 weken, maar het Belgische voetbaljaar zit er al op: de Jupiler Pro League duwt tijdens het WK op de pauzeknop. STVV helpt haar supporters alvast om goede voornemens te maken: de Kanaries stellen vandaag hun Giant Killer-abonnement voor.

8 thuiswedstrijden, 4 kleppers

โ€œDe terugronde belooft sportief gezien spectaculair te wordenโ€, vertelt Sven Menten (wedstrijdorganisatie & ticketing bij STVV). โ€œWant we krijgen nog heel wat kleppers over de vloer: zowel Club Brugge, AA Gent, KRC Genk als Antwerp passeren in het voorjaar de revue op Stayen. Stuk voor stuk mooie kansen om onze reputatie als giant killer eer aan te doen, met andere woorden. Daarom doopten we het abonnement voor de terugronde tot โ€˜Giant Killer-abonnementโ€™. Dit halfseizoensabonnenemt geeft toegang tot de 8 thuiswedstrijden van de terugronde die in 2023 gespeeld worden.โ€

Het Giant Killer-abonnement biedt enerzijds een financieel voordeel (een abonnement is aanzienlijk goedkoper dan losse tickets). Daarnaast krijgen supporters er nog twee Kanarie-magazines en 10% cashback op hun verbruik tijdens thuiswedstrijden bovenop.

Spektakel op het veld, heel wat animo ernaast

Naast spektakel op het veld, voorziet STVV ook de nodige beleving naast het veld. โ€œWe gaan verder op ons elan van de heenronde. Meer zelfs, we steken nog een tandje bij voor en na de wedstrijdโ€, vertelt brand manager Bert Stas. Enerzijds komen er enkele klassiekers terug. Zo wordt de ontmoeting metZulte-Waregem op 27 december een sfeervol Christmas Game, nodigen we binnenkort de carnavalisten opnieuw uit en rollen we de loper uit voor de dames tijdens de Ladies Night. Daarnaast zullen we verrassen met enkele nieuwe themawedstrijden.โ€

Alle informatie over het Giant Killer-abonnement vind je via www.stvv.com/nl/nieuws/a-kern/giant-killer-abonnement

V.R.