Hasp-O leerlingen uit Sint-Truiden schrijven 2000 kerstkaartjes om mensen een hart onder de riem te steken.

De bewoners van woonzorgcentra, de zorginstellingen ASSTER en WIRIC, het Sint-Trudoziekenhuis, het asielcentrum en de vereniging Onder Ons in Sint-Truiden krijgen binnenkort post van de leerlingen uit de vijf Hasp-O scholen van het katholiek secundair onderwijs Sint-Truiden.

Enkele weken geleden werden ze uitgedaagd door medeleerling Yens van Down The Road om samen 1000 kerstkaarten te maken. De bedoeling was om mensen die in deze coronacrisis hard getroffen worden een bemoedigende kerstwens te schrijven. Enthousiast gingen de leerlingen aan de slag met zelfgemaakte kaartjes en een mooie boodschap ondertekend met hun naam. Dit resulteerde in meer dan 2000 kaarten. Een hartverwarmend succes!

V.R