Reekalf gedood door loslopende honden

De natuur is voor veel wandelaars de ideale plek om de hond mee uit wandelen te nemen. Niets leukers dan een stevige wandeling met de trouwe viervoeter. Dit houdt zowel baasje als hond in een optimale conditie. Honden zijn van harte welkom in de natuur, maar enkel aan de leiband.

“KILL op de TERRIL
Na maanden observatie gebeurde vanmorgen dit: Hinde maakt ochtendwandeling met de 2 kalfjes. 2 LOSLOPENDE honden duiken op en starten de achtervolging. Doodsstrijd en schreeuwend kalfje. Het baasje stond erbij en keek ernaar. Achteraf werden de honden aangelijnd. 1 NUTTELOZE kill
MASSAAL DIT BERICHT DELEN zodat eigenaars van honden beseffen dat dit kan gebeuren als je in de natuur gaat wandelen en als je je dier niet onder controle hebt” Ivo Hendrikx op Facebook

V.R