Ook deze week staan ze weer versteld in het Sint-Trudo ziekenhuis van alle lieve mensen in en rond Sint-Truiden !

“We kunnen het niet genoeg herhalen. Al jullie lieve berichten op Facebook worden gelezen, wees daar zeker van, maar we kunnen ze niet allemaal beantwoorden. Langs deze weg proberen we toch iedereen te bedanken voor alle kleine en grote gebaren” Sint-Trudo Ziekenhuis

Kaartjes, berichtjes en tekeningen uit alle hoeken van de Provincie Limburg! We delen ze met onze collega’s en patiënten.

Beschermingsmateriaal van Regie der Gebouwen en ziekenhuismatrassen geschonken door Roger Kempeneers en Jef Jacobs. Soroptimist Sint-Truiden gaf extra tablets aan ons ziekenhuis, op deze manier kunnen we nog meer patiënten verbinden met hun thuisfront.

Eten van L’ Angelo Rosso, taratata restaurant en Orient Eethuis voor onze medewerkers op de quarantaine-afdelingen, intensieve zorgen en spoed. Via Ambiance in’t stad kregen we handige flesjes Aquarius voor deze medewerkers. Fruitsnacks Bvba maakte onze Spoedmedewerkers blij met extra vitamines. Kim Clijsters deed hetzelfde voor onze collega’s op Intensieve Zorgen.

Opwarmmaaltijden Witloof-hamrolletjes mochten we aanbieden aan alle medewerkers dankzij Deliva. Zo moesten we één avond al niet meer koken. Ook kregen we weer vers fruit van Tripple Tree en drankjes van TAO, My Healthy Choice voor onze Zen-Zone. Ook Neuhaus wist ons te verblijden met superveel chocolade en Rotary Sint-Truiden zorgde voor vanillewafels voor iedereen.

De Paasvakantie komt eraan, en dankzij o.a. Wibra België en Hogeschool PXL hebben wij eitjes voor het hele ziekenhuis! Dat sportabonnement (dat we elk jaar als goed voornemen denken te nemen) gaat toch nog van pas komen als deze coronacrisis achter de rug is…

Bron tekst/foto’s Sint-Trudo Ziekenhuis

V.R