“Bij veel mensen ingebroken in onze straat”

In de nacht van woensdag op donderdag verschillende inbraken in de Thewitstraat te Borlo (Gingelom)

“Deze nacht inbraken plaag op de thewitstraat bij ons de rent open gesneden borden en gerief gestolen en bij mijn dochter de draad kapot gesneden waar zijn ze mee bezig el vandaag op 30 min tijd 2 keer een grote rode camionette thuis boorbij gereden eerst met 3 erin de 2 de keer met :2 erin dus iemand gaan uitladen om te verkennen wit nr plaat met zwarte letters dus …:….. je weet wat ik bedoel. Als ik ze voor mij zien je zal het horen” C.W op Facebook

“Bij veel mensen ingebroken in onze straat” C.W

” !!! Deze nacht ingebroken in tuinhuis van schoonouders Thewitstraat in Borlo, LANGS DE PLANTAGE, TERWIJL DE BOER AAN HET SPROEIEN WAS, de smeerlappen zijn er vandoor met al het gereedschap, maar echt alles !!! Zelf de kruiwagen !!! Hebben het goed aangepakt, moeten met meer zijn en met kinderen die door zo’n klein vensterje kunnen. ” L.D.V.V op Facebook

Vergeet niet onze Facebookpagina ik woon in Sint-Truiden leuk te vinden!  Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving..…

Geef een reactie