Heksenkring gespot langs de Fresiastraat op Nieuw Sint-Truiden

Waaat? Een heksenkring op Nieuw Sint-Truiden? Jazeker! Die spotten we langs de Fresiastraat. Zo’n mooie kring van paddenstoelen wordt ook wel een heksenkring genoemd. Het is eigenlijk een halve kring, maar kijk eens hoe mooi rond het is.

Sommige kringen zijn wel 50 jaar oud en hebben een diameter van 200 meter. De mythe is dat er heksen op die plek in een kring dansten. En dat er de volgende dag dan zo’n kring van paddenstoelen groeit.

Heb jij ook een cirkel van paddenstoelen in Sint-Truiden en omgeving gespot? Laat het ons weten en deel jouw foto!

Vergeet niet onze Facebookpagina ik woon in Sint-Truiden leuk te vinden!  Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving..…

Geef een reactie