Oproep tot getuigen, diefstal uit wagen

“Update:speurder Dimi heeft mijn gsm terug en is nu op zoek naar de rest…..!
Heb alle gsm nummers terug.Da s al een begin.
Nu de rest nog! Deze namiddag werd er ingebroken in mijn wagen en werd mijn handtas en gsm gestolen.???
Ook Sint Truiden is overdag niet langer veilig.Waarom heb ik toch altijd het volste vertrouwen in de mensheid!
Indien jullie op tweedehands of Vinted of via andere weg een handtas van Louis Vuitton zien, in de buurt van Sint Truiden en/of een portefeuille van Delvaux (bruin) gelieve mij te verwittigen.Kunnen jullie ook jullie gsm nummer via pb versturen.Alvast bedankt!” Caroline Romelart

” Aan de perso(o)n(en) die het initiatief nam(en) om het zijraam van mijn Renault Captur deze namiddag in de Leopold II straat in Sint Truiden in te kloppen en mijn handtas te stelen:als jullie de handtas met inhoud, dus ook alle papieren, terugbrengen dan betaal ik 300€ zonder vragen, vervolging of verwijten en uiteraard mogen jullie het geld in mijn portefeuille houden.Neem gerust contact op en we spreken af op een plaats van jullie keuze.Dit is zeer belangrijk voor mij want er zitten dingen in van emotionele waarde.
Graag dit bericht zoveel mogelijk verspreiden in Sint Truiden en omgeving” op” Caroline Romelart op Facebook

Vergeet niet onze Facebookpagina ik woon in Sint-Truiden leuk te vinden!  Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving..…

Geef een reactie