Nadat Siba werd aangereden wilden de baasjes de hond niet terug om afscheid te nemen

Het team VERMISTE POOTJES heeft voor een waardig afscheid gezorgd.

Afscheid ……… Siba , je leventje was van korte duur. Wat je hebt meegemaakt op die 2 jaar weten we niet . Heb je ooit liefde gekend?? Een aai , een knuffel was waarschijnlijk vreemd voor je. We hebben je gevonden na een melding van Martine Polus, je was aangereden en je had het niet overleefd…. baasjes wilden je niet terug om afscheid te nemen, ze hadden nog geen band met je??? Het deed ons zo pijn en konden het niet laten gebeuren om jou geen waardig afscheid te geven. We lieten je cremeren en aan je bedje hebben we jou nog alle liefde en knuffels gegeven die je nooit gehad hebt. We hopen dat je onze warmte en tranen gevoeld hebt en dat je voor ons wel heel speciaal was. Daarom geven we je een bijzonder plekje naast het hondje van Bernadette van ons team . Zo blijf je voor eeuwig in onze harten.Vaarwel lieve schat, we zullen je nooit vergeten ❤? Team VERMISTE POOTJES

Kijk naar de beelden van het afscheid klik hier

Bron VERMISTE POOTJES

Geef een reactie