Granaataanslag in Antwerpen op 19/03/19


In de vroege ochtend van maandag 18 maart 2019 omstreeks 04u10 werd in de De Pretstraat te Antwerpen een granaataanslag gepleegd.

De daders verplaatsten zich met een witte Alfa Romeo Giulietta die na de feiten om 05u30 brandend aangetroffen werd op de pechstrook van de E314 ter hoogte van Maasmechelen aan Km-paal 9 richting Nederland.

Een bijzonder kenmerk van de wagen is dat de metalen tankklep rechts achteraan is afgebroken.De speurders zijn op zoek naar getuigen die het voertuig daar of elders hebben opgemerkt en of er eventueel personen bij het (brandende) voertuig werden opgemerkt. Aan de bestuurders met een dashcam wordt gevraagd hun beelden na te kijken, misschien beschikken zij over interessante informatie.

Link naar het opsporingsbericht. 

Verspreid op vraag van het Parket van Antwerpen – 03/04/19.  
GetuigenissenHebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu..

Geef een antwoord