Dit zijn Manu en Marie

• MANU

Deze leuke man is Manu. Manu is een pekineesje. Zijn leeftijd wordt geschat op 8 jaar. Hij kwam in ons asiel terecht na een inbeslagname. Nu is hij vrij om een goede thuis te krijgen!

Manu lijkt zindelijk te zijn. Alleen thuis blijven is allicht een werkpunt.

Manu is een lief en aanhankelijk hondje. Met zijn aandachtspersonen is er al een goede klik. Hier knuffelt hij graag mee en kan hij lekker zot doen. We zijn op zoek naar een thuis waar men hem laat open bloeien.

Hij leefde voorheen tussen andere honden. Hij kan dus met teefjes opschieten. Hij kan geplaatst worden bij mensen die nog geen hond hebben maar die veel tijd voor hem hebben. Of bij mensen die al een leuke teef hebben.

Manu kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 10 jaar.

Wie geeft hem een warme mand en een stevige portie liefde? Hij heeft nog heel wat in te halen!

• MARIE

Deze leuke meid is Marie. Marie is een Pekineesje. Ze is geboren in oktober 2011. Ze kwam in ons asiel terecht na een inbeslagname. Nu is ze vrij om een goede thuis te krijgen! Ze werd alvast gesteriliseerd.

Zindelijkheid is mogelijk nog een klein werkpunt. Ook alleen thuis blijven allicht.

Marie is een lief en aanhankelijk hondje. Met haar aandachtspersonen is er al een goede klik. Ze is een klein beetje onzeker en heeft daarom een rustige en zachtaardige aanpak nodig. We zijn op zoek naar een thuis waar men haar laat open bloeien.

Ze leefde voorheen tussen andere honden. Ze kan dus met andere honden opschieten. We plaatsen haar liefst bij mensen die al een hond(je) hebben, hier heeft ze veel steun aan.
Ook poezen zijn geen probleem.

Marie kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 8 jaar. Marie heeft niet de beste oogjes, maar hier heeft ze niet veel last van maar haar zicht is beperkt.Wie geeft haar een warme mand en een stevige portie liefde? Ze heeft nog heel wat in te halen!

Dierenasiel Sint-Truiden
Bedrijvenstraat 11
3800 Sint-Truiden 
Limburg (België)

Telefonisch bereikbaar van 14u tot 18u (behalve op zon- en feestdagen) op het nummer 011 69 53 07 (vanuit Nederland 0032 11 69 53 07)
Open van maandag tot en met zaterdag (behalve feestdagen):
– enkel op afspraak van 14u – 15u30
– zonder afspraak van 15u30 – 18uAdoptie van een hond: van dinsdag! tot en met zaterdag met en zonder afspraak (ook op maandag mits een afspraak werd gemaakt) (zie uren hierboven)
Voor interesse in onze honden, geven wij de absolute voorkeur aan bezoek na afspraak via mail op dit e-mailadres: info@dierenasielsinttruiden.be 

Geef een reactie