“Blijkbaar moet er eerst iets gaan gebeuren aan de Trudo Sporthal Sint-Truiden al voor ze er iets gaan veranderen”

“Zal mijn gal nog maar eens uitspuwen Stad Sint-Truiden / Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken!!! Blijkbaar moet er eerst iets gaan gebeuren aan de Trudo Sporthal Sint-Truiden al voor ze er iets gaan veranderen.
Dagelijks staan er ouders aan de ingang v/d sporthal geparkeerd, die het inkomend verkeer redelijk hinderen & het levensgevaarlijk maken voor de kinderen die uit de sporthal komen. Want je ziet ze NIET tussen de auto’s uit komen (nu maandag heeft het maar weinig gescheeld & dan mag het niet waar zijn)!!!!!!!!!!
Er waren 8 parkeer plaatsen vrij waar niemand kon parkeren omdat de mama’s & papa’s juist voor de sporthal wachten op hun kroost & niemand kon deze plaatsen bezetten door de hinder van deze geparkeerde ouders . Dus bij deze een DIKKE proficiat aan deze ouders EEN VOORBEELD zijn jullie ☹ ☹ ☹.

Aan deze ouders !!! Uw kinderen mogen gaan spijbelen voor het klimaat, maar owee als ze naar de sportclub gaan, dan mogen ze geen meter te voet gaan, liefst zouden jullie binnen rijden tot aan de zaal zelf, zodat zoon of dochter lief hun schoentjes niet vuil worden … nochtans plaats genoeg op de parking v/d VeeMarkt!!!!!!!

Heb dit al een paar keer gemeld aan de bevoegde instanties, krijg dan wel een mailtje terug, maar er veranderd weinig of niets “het wordt nog erger bij de dag” ☹ ☹ ☹

Aan het stadsbestuur van Sint-Truiden: In plaats de mensen een boete te geven die 1 min te laat zijn met hun parkeer ticket i/h stad, zouden jullie beter zorgen voor de veiligheid van onze kinderen, maar dit brengt natuurlijk geen €€€€’s i/h laadje ?

Heel de stad staat vol verkeersborden, als jullie nu eens een paar platen bij zetten aan de sporthal verboden parkeren/stationeren zou misschien al veel oplossen??
Dit mag massaal gedeeld worden !!!! 😉 ” Dirk Geerts op Facebook

Geef een antwoord