Wie heeft een plaatsje voor deze super sociale meid

Deze mooie meid is Molina. Molina is een leuke Vizla die werd geboren in maart 2014. Ze bracht tot nu toe haar leven door als fokteef in een hondenfokkerij. Wij gaan op zoek naar een warme thuis voor haar!

Molina is, desondanks een fokkerijhond geweest te zijn, een super sociale meid naar mensen toe! Ze is een lieve, aanhankelijke en mensgerichte hond. Ze wandelt goed en houdt van aandacht! Het liefst heeft ze alle aandacht voor zich alleen.

Het leven in huis kent ze nog niet maar ze toont wel al dat ze goed op weg is qua zindelijkheid. Alleen thuisblijven zal ze stapsgewijs moeten leren.

Molina plaatsen we het liefst alleen. Ze heeft al laten zien dat ze enorm aan ‘haar’ mensen hangt en houdt ervan alle aandacht te krijgen. Ze kan ook geplaatst worden bij een grote, rustige, stabiele reu.

We zoeken mensen die weten hoe energiek een Vizla is! Ze heeft een hoog energieniveau en heeft elke dag beweging en mentale uitdaging nodig. Ze zoekt bijgevolg actieve baasjes maar geniet er evenzeer van om langs haar baasje neer te ploffen en te genieten van alle rust.

Kinderen vanaf 10 jaar zijn normaal geen probleem.

Wil jij haar de kans geven op een mooi en rijk gevuld sociaal leven met dagelijkse wandelingen, knuffel- en speelmomenten? Meld je zeker aan!

Meer info Dierenassiel Sint-Truiden

n

Geef een antwoord