Drie spuiten gevonden in stad

” Ik ga ook nog eens de kermis op in st truiden … heel leuk als de kinderen dat vinden. Als ik er ooit ene op kan betrappen dan beloof ik dat ik hem in zijn oogballen inspuit… hoe laag is deze stad gevallen …???” De vinder


Als reactie ” Ik denk niet dat mensen die insuline spuiten dat weg gaan werpen op straat, Sint Truiden in vergeven van die nest” De vinder

“Maar het was in hoekjes hoor … de foto die je ziet is genomen achter dat betcenter in dat steegje dat uitkomt bij de slotenmaker en die andere twee lagen aan waar vroeger de Butterfly was” De vinder


Lees eens wat de gevolgen zijn als kinderen hun prikken aan zo een spuit en kijk ook naar de foto in dit artikel van de spuit. Voor degenen die denken dat het insuline spuiten zijn. “Drie kinderen prikken zich aan drugsspuit: stad Gent neemt extra maatregelen” in HLN klik en lees het artikel

Geef een antwoord